Ansökan till vikariepoolen för förskola och skola/fritidshem

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Ansökan till vikariepoolen som timvikarie till Mörbylånga kommun förskolor och skolor/fritidshem.

Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn och elever en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss.

Brinner du för att arbeta med barns  och elevers lärande och utveckling, är nyfiken, öppen för olika arbetssätt och flexibel i ditt sätt att samarbeta tror vi att du kommer att trivas bra som timvikarie. Som person har du mycket god förmåga att skapa goda relationer med barn, elever, vårdnadshavare och personal samt kan bidra till ett gott arbetsklimat. 

Ta möjligheten till att prova på ett meningsfullt arbete hos oss i Mörbylånga kommun med ljusa framtidsutsikter och erfarenheter av pedagogiskt arbete!

Du som har en avslutad gymnasieutbildning är välkommen söka som vikarie i Mörbylånga kommun. Meriterande är om du har gått barn- och fritidsprogrammet eller innehar ämneskompetens som bedöms som likvärdig och relevant inom utbildning. Alternativt har du en påbörjad/avslutad pedagogisk högskoleutbildning.  

I e-tjänsten bifogar du CV, personligt brev, betyg och utdrag ur belastningsregistret om du har en digital brevlåda. Annars skickas belastningsregistret med post till adress
Algutsrums förskola, ATT Cecilia Lagström, Törnbottenvägen 9, 386 90  Färjestaden. För att ansökan ska kunna behandlas krävs att ansökan är komplett. 

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa